top of page

Even praktisch

De eerste sessie is een intakegesprek. Het is je eerste stap op weg naar verandering. We staan uitvoerig stil bij je situatie en je vragen of klacht(en). Naar aanleiding van je hulpvraag formuleren we jouw veranderdoelstellingen en behandelmogelijkheden. Ook wordt er een inschatting gemaakt van het aantal benodigde sessies. Na de eerste sessie heb je direct al meer grip op de situatie waar je mee zit. Zo’n eerste gesprek is natuurlijk ook een kennismaking met elkaar. Erg belangrijk is een klik tussen therapeut en cliënt als voorwaarde voor een succesvol traject.

Na dit eerste gesprek besluit je dan ook of je verder gaat met de therapie.

De sessies duren circa 60 tot 90 minuten. Meestal wordt een frequentie van één maal per week of één maal in de twee weken afgesproken. Iedere therapie of begeleidingstraject is natuurlijk weer anders. Een algemene duur is daarom niet aan te geven. Een traject kan variëren van 2 tot ca. 15 sessies. Soms zijn slechts enkele sessies voldoende en kunnen snel positieve resultaten worden behaald.

Tarieven 2023

Kennismakingsgesprek:         € 45,-
Sessie van 60-75 minuten    € 95-
Sessie van 90 minuten          € 125,-

 

Zakelijke en speciale tarieven voor minder draagkrachtigen in overleg.
 

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden geannuleerd. Daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Speciale aanbieding:

  • Boek voor 31 december 2023 je eerste sessie.

  • En volg een traject van 5 sessies voor  slechts € 250,-

  • Sessies worden (geanonimiseerd) gefilmd en ingebracht in de supervisie voor mijn opleiding.

Betaling vindt contant plaats of per pin aan het einde van elk consult. De factuur wordt per mail na het consult toegestuurd.

Veel gestelde vragen

Openingstijden Ik werk alleen op afspraak en plan voldoende ruimte tussen twee clienten. De openinstijden zijn: - maandag: 9.00 - 14.00 - woensdag: 9.00 - 20.00 - donderdag: 9.00-12.00 - vrijdag: 9.00 - 14.00 - zaterdag in uitzonderlijke gevallen

Parkeren en toegang Je kunt gratis parkeren op de oprit van de praktijk of in de straat. Ook je fiets staat veilig. De praktijkruimte is goed bereikbaar voor minder validen en gesitueerd op de begane grond.

Vergoeding Mijn kosten zijn helaas nog niet declareerbaar bij je zorgverzekering. Maar daar wordt aan gewerkt. Wel is in de meeste gevallen een werkgever bereid in jou als werknemer te investeren. Ook als zelfstandig ondernemer is het mogelijk de kosten voor een coachingstraject als aftrekpost ontwikkelkosten op te nemen in de belastingaangifte. Informeer over jouw persoonlijke situatie bij je werkgever, de belastingdienst of je belastingadvisieur.

Beroepscode Ik houd mij aan de ethische beroepscode van mijn beroepsgroep. Dat betekent dat alles wat je met me bespreekt onder een geheimhoudingsplicht valt. Daarnaast bewaar ik zorgvuldig jouw gegevens en kun je altijd jouw dossier raadplegen, laten verwijderen of aanpassen. Je hebt daarvoor een eigen pagina met inlog op mijn website.

Ervaringen:

'Daniëlle gaf me direct meer overzicht en structuur. Dat gaf me echt weer lucht.'

- Zelfstandig ondernemer in de zorg   

Klachten en geschillen Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd wordt of bent begeleid, dan hoop ik in de eerste instantie dat je mij dat vertelt en dat we er samen uit kunnen komen. Daarbij kan ook de vetrouwenspersoon van de NOBCO te hulp gevraagd worden. Lukt het ons niet de klacht samen op te lossen, dan kun je een klacht indienen. Lees daarover meer op: https://www.nobco.nl/over-nobco/een-klacht-indienen

bottom of page