top of page

HALLO! IK BEN DANIELLE

Warm, betrokken en met nuchtere humor

Mijn loopbaan bestond uit het leiding geven aan (young) professionals in ondersteunende rollen in de zorg (facilitair) en het internationale bedrijfsleven (marketing en facilitair). Het leukste onderdeel van mijn werk was om hen te begeleiden en uit te dagen, hun kwaliteiten te leren benutten en zo zichzelf en het team verder te ontwikkelen.

In 2022 heb ik ervoor gekozen om individuele trajecten te gaan begeleiden en heb ik de voltijdse opleiding Integratieve Counseling aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam gevolgd. Vanaf dat moment ben ik gestart met mijn eigen praktijk en heb ik inmiddels ruime ervaring in dit mooie vak.

Door mijn leiderschapservaring, word ik ook ingezet door opdrachtgevers in de zorg en het bedrijfsleven, daar waar bijvoorbeeld de team dynamiek extra aandacht nodig heeft of bij de individuele begeleiding van medewerkers bij stress en burnout of leiderschapsontwikkeling.

Foto Danielle_edited.jpg

Momenteel volg ik nog enkele verdiepende opleidingen tot hypnotherapeut en IEMT (een doorontwikkeling van EMDR), zodat ik je nog beter kan begeleiden.

 

Ik ben getrouwd en moeder van 2 pubers. Ik houd van wandelen, tennissen, muziek en gezellige momenten met vrienden. Om mijn hoofd leeg te maken, trek ik graag de bossen in, schilder ik of speel ik piano. Ik heb dit nodig om een goede balans in mezelf en mijn leven te houden. Ik geniet van het leven en laat me steeds weer opnieuw inspireren om me nog verder als mens en als professional te ontwikkelen.

Diploma's

Accreditaties

  • Integratieve coaching | Coach practioner 

  • HBO Integratieve counseling

  • Klinische psychologie, psychopathologie en diagnostiek

  • Ontwikkelingspsychologie

  • Medische basiskennis

  • HBO trance healing

  • Gezondheidsethiek en wetgeving

Nog volgend in 2024 en 2025:

  • Klassieke, moderne en medische hypnotherapie

  • IEMT (doorontwikkeling van EMDR)

image.png

In het najaar van 2024, volgen nog enkele accreditaties, waardoor je vanaf dat moment de kosten van de sessies vaak (deels) kunt declareren bij je aanvullende zorgverzekering.

grace2.jpg
Warm - Open - Enthousiast - Betrokken - Inspirerend - Motiverend - Vakkundig - Sociaal - Invoelend - Humor - Eerlijk - Persoonlijk
"Fijn om een luisterend oor te hebben en iemand die met me meedenkt bij mijn professionele  ontwikkeling. Iemand die me echt ziet, zonder oordeel." 

- Hoog sensitieve young professional

bottom of page