top of page

'Happiness is not something readymade.
It comes from your own actions.'

                                                                                 - Dalai Lama

Mensen begeleiden op hun weg van A naar B, ze weer grip laten ervaren in het leven en groepen helpen bij hun groei of samenwerking, geeft mij zoveel voldoening.

Zien hoe mensen veranderen en zich beter of sterker gaan voelen, vind ik fantastisch.

Danielle

Danielle zonder achtergrond.png

Mijn verhaal

Er zijn momenten in je leven dat je het ineens weet: het is tijd voor verandering. Ik herinner me mijn moment nog goed, ook al is daar onderbewust al een heel gedachtenproces aan vooraf gegaan.

Als ik tijdens mijn werk als leidinggevende mensen kon laten groeien, was ik op mijn best. Maar 1 moment staat me nog bijzonder bij, toen ik zo'n diep gesprek gehad met iemand en die persoon echt verder kon helpen op zijn persoonlijke pad. Het moment, de flow was heerlijk en alles viel op zijn plek. Ik wist het, het is tijd voor iets anders.

Ik wilde mijn coachende talenten verder ontwikkelen in een andere omgeving. Het onder ogen zien dat het bedrijfsleven lichamelijk en in mijn privéleven steeds meer zijn tol ging eisen, hielp mij de laatste stap te zetten: ik besloot in het diepe te springen en dat was spannend en gaf verdriet. Ik moest afscheid nemen van wat was. Maar het gaf en geeft nog steeds: enorm veel plezier in het ontdekken waar ik mijn echte kracht in kon zetten.

Mijn droom om er te zijn voor anderen, waarbij mijn persoonlijke missie om gevoel en verstand veel meer samen te brengen, (ook of juíst in het bedrijfsleven) zodat je met alle facetten van jezelf er mag zijn, je in je kracht staat en alles daarna bijna automatisch lijkt te gaan. Daar help ik anderen graag bij, m
et liefde, warmte en integriteit. Maar ook met de professionele kwaliteit die ik zo belangrijk vind in dit mooie vak.


Nu, een paar jaar later, geniet ik van mijn praktijk, van de ontmoeting met jullie en van de stappen die jullie zetten. Er is meer balans in mijn gezinsleven, mijn werk en mijn persoonlijke behoefte aan ontwikkeling. Ik sta vol in mijn kracht.

Mijn mooiste werk is jou te begeleiden op jouw persoonlijke pad, zodat je weer volop kunt genieten van je werk en je privéleven. Dat is pas geslaagd als jij tevreden bent met de stappen die jij hebt gezet. Ik help je je eigen kracht weer te vinden en vertrouw er op dat je zo weer ruimte en energie krijgt om je doel te vinden en te bereiken.

Ik volg een verdiepende studie aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam tot integratief counselor en therapeut.  Ik verricht regelmatig intervisie en supervisie, zodat ik je nog beter kan begeleiden.

De praktijk

foto praktijk.jpg
Foto praktijk 2.jpg

Diploma's en certificaten:

  • Motiverende gespreksvoering

  • Klinische psychologie, psychopathologie en diagnostiek

  • Ontwikkelingspsychologie

  • Medische basiskennis

  • Psychosociale en Medische basiskennis

  • Integratief coach/counselor 

  • Coach practioner 

  • HBO Healing

  • Gezondheidsethiek en wetgeving

  • Nog volgend: verdiepende opleiding voor integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor psychotherapie, dit gebeurt onder supervisie, zodat de aanpak die we voor jou bepalen, altijd nog even wordt getoetst door een meer ervaren therapeut.

NOBCO-EIA-Practitioner.jpg
bottom of page